Gelegen op de grens van Nederland en België aan de Westerschelde. Op ons nieuw overdekt verwarmd terras kan je genieten van een prachtig uitzicht over onze jachthaven en het natuurgebied het ‘Verdronken Land van Saeftinghe’. Iedereen welkom!

Wil u gezellig een kop koffie met heerlijk zelfgemaakt appelgebak, of een wijntje, of een lekker biertje uit onze uitgebreide bierkaart drinken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt aan de bar zitten en genieten van de sfeer van een bruin café, maar ook kiezen voor een tafeltje of voor een plekje op het terras. Kortom een café met veel gezichten. Voor de inwendige mens hebben we een kleine kaart: diverse ontbijt- en lunchgerechten, snacks, tapas of wisselende gerechten van onze dinerkaart. 

Voor de fietsers en wandelaars is het ook een welkome stop om even bij te tanken door de ideale ligging. Oplaadpunten voor de elektrische fiets zijn aanwezig. Voor de kleintjes ligt naast ons café een speeltuintje met enkele speeltuigen. 

Iets te vieren? Of gewoon een gezellig uitje met de hele familie of het bedrijf? Hiervoor zijn talloze mogelijkheden. Wij verzorgen uw dag op basis van uw wensen, ook buiten de openingstijden.

We hopen u binnenkort te verwelkomen in ons café/clubhuis dat voor iedereen toegankelijk is. En u kan dan meegenieten van een top locactie in Oost Zeeuws-Vlaanderen, met een schitterend uitzicht.

   Sheila


Openingstijden: 

Buiten het seizoen:  Vrijdag, Zaterdag en Zondag vanaf 11H00.

Van midden Juni tot en met Augustus   vanaf 11H00


Havenstraat 50
4569 TL Graauw (Paal)

(+31) (0) 114 63 56 62
(+31) (0) 6 126 935 79

clubhuissaeftinghe@outlook.com